British Shorthair breeding of silver blotshed tabby cats.Blodlines of german Australia, Gand Netherland.Sølv, tabby, sort, blotsh,


Gå til indhold

I livets skole

En lille historie

I livets skole!
Mine små misser har i dag oplevet deres første byttedyr, i form af en lille mus, som havde forvildet sig ind ad døren, muligvis for at komme i læ for den hårde blæst udenfor. Ernst så et eller andet smutte ind, da jeg åbnede bagdøren et kort øjeblik, Var det et blad eller en mus? Bibi vidste straks hvad det var, for den lille uindbudte stakkel kom lige ind i "løvens bur", med Tiger Mor og alle hendes Tiger unger i højeste gear, stå klar med små sitrende ben, alle var tydelig præget af ærefrygt og spænding over dette nye kapittel i deres liv. Bibi slap naturligvis musen lige foran ungerne og lod den løbe af sted, for så at fange den igen - gentagne gange. Hver gang med et skarpt iagttagende blik på de fem ivrige Tiger børn.
Det var fascinerende at se, hvordan ungerne reagerede, men bare tanken om at musen måske smuttede ind i stuen med Bibi i vilde hug efter den, og med en mulig "orkan-lignende" tilstand efterfølgende - gjorde, at jeg tog Bibi med mus i flaben, op på halvdøren (=stalddør) og lirkede musen ud af hendes bid. Den pilede af sted alt hvad den havde lært. Bibi vrælede hele den næste time over sit tabte bytte.
Hun er da også husets eminente jæger!
C-kuld 2. december 2007


Skønne Briter kommer fra CLIPPER * Copyright CLIPPER 1979* Update:22.04.2016 | clipper@svenet.dk

Tilbage til indholdet | Tilbage til hovedmenuen