British Shorthair breeding of silver blotshed tabby cats.Blodlines of german Australia, Gand Netherland.Sølv, tabby, sort, blotsh,


Gå til indhold

Chili

Ude af avl

CATWALK'S LIGHTHEARTED GIRL = CHILI
BRI a Blue
Born: 17.08.2006
PKD fri og HCM scannet negativ.
Blodgroup: B
Father: CH Empire's Didrik, BRI a Blue
Mother: Bluebears Apricot Flower, BRI a Blue

Chili faldt jeg for på grund af hendes dejlige øjenfarve, som hun vitterlig har arvet efter sin far, Didrik. Annette i Esbjerg med Catwalks Opdræt, sendte mig et utal af skønne billeder af de to lækre killinge søstre, så det var utroligt svært at vælge mellem dem. Med lidt ekspertisehjælp, endte det med jeg valgte Chili, som hun forøvrigt kom til at hedde, fordi hun havde en meget stærk psyke. Dette var nødvendigt, fordi Rikka, som var en forkælet enekat, efterhånden var blevet lidt skrap. Hun var på ingen måde vant til at dele sit hjem eller sine mennesker med andre. Chili tog dog det hele med knusende ro de første dage, derfor gik det kun en lille uge, - før de to misser så småt begyndte at lege lidt sammen.

På den rette hylde
Chili prøver at nå...
De skønneste øjne!


UDSTILLING

Chili er nu blevet International Champion!

3 X CACIB certifikater opnået i Ringsted, Middelfart
og sluttelig Husum.

Chili på udstilling i  Middelfart


Chili er efterhånden blevet en magelig ældre dame, som foretrækker at spise, sove og hygge med os. Hun skal derfor ikke have flere kuld killinger, men få lov til at nyde sit otium.


Skønne Briter kommer fra CLIPPER * Copyright CLIPPER 1979* Update:22.04.2016 | clipper@svenet.dk

Tilbage til indholdet | Tilbage til hovedmenuen